LIGA PRVAKA

Navijači Uniteda napali igrača kojem su nekad pljeskali: Nikad nisi igrao za nas

Foto: Getty Images/Gulilver Image

MANCHESTER United izgubio je u petom kolu grupne faze Lige prvaka od PSG-a s 0:2 na Old Traffordu. Jedan od ključnih trenutaka utakmice dogodio se u 70. minuti kada je Fred zaradio drugi žuti karton i ostavio domaćina s igračem manje.

Prekršaj je napravio na Anderu Herreri, bivšem igraču Manchester Uniteda. On je nakon utakmice na svoj Twitter profil stavio objavu u kojoj se na lijep način prisjeća svojih igračkih dana u Unitedu.

"Bilo je posebno vratiti se u Manchester, toliko prekrasnih uspomena imam s ovog stadiona. Volio bih da sam mogao ovaj trenutak podijeliti s navijačima uz koje sam bio pet godina", napisao je.

Ipak, navijači Uniteda napali su ga u komentarima ispod objave jer su smatrali da je Fred isključen zbog toga što je Herrera previše naglasio prekršaj.

"Nadam se da si u redu nakon Fredovog grubog prekršaja. Osam puta si se zarolao po terenu i bio sam stvarno zabrinut da si jako ozlijeđen", sarkastično mu je napisao jedan navijač.

"Čini se da svi naši igrači koji odu u PSG postanu zmije. Zbog ovog sranja mora izgubiti popularnost među navijačima Uniteda", dodao je drugi.

Jedan navijač usporedio ga je sa sadašnjim suigračem uz grubu poruku: "Drago mi je da si puno toga naučio od Neymara. Nemoj se ni pomisliti nazvati bivšim igračem Uniteda nakon ovog. Nikad nisi igrao za nas."

Pročitajte više