Navijačica Rivera opasala curicu bakljama da ih prošverca na stadion

Foto: Screenshot Twitter

PRAVA drama odvija se u Argentini uoči uzvrata finala Copa Libertadoresa između River Platea i Boca Juniorsa na El Monumentalu. Prvi meč završio je 2:2 na Bomboneri, a derbi stoljeća počeo je spektakularnim ispraćajem igrača Boce iz njihovog dijela Buenos Airesa te paklenim dočekom u blizini stadiona Rivera. 

Policija je napravila niz katastrofalnih propusta i kriva je za dramu jer je upravo ona dovela igrače Boce pred navijače Rivera. Uslijedio je kaos u kojem su nastradali igrači Boce. Nekoliko njih je ozlijeđeno i vjerojatno neće moći igrati utakmicu.

Igrači Boce su povraćali u svlačionici, a najgore je prošao napadač Carlos Tevez, javljaju mediji u Argentini. Navodno su Teveza i nekolicinu suigrača Riverovi fanatici pogodili suzavcem. Dim je ušao u autobus igrača Boce, koji su navijači zasuli svim mogućim predmetima.

Da stvar bude još gora, ispred stadiona je došlo do žestokog obračuna policije i navijača Rivera, a na društvenim mrežama osvanula je stravična snimka s ulica Buenos Airesa. Na njoj vidimo jednu navijačicu Rivera kako na curicu stavlja pojas s bakljama da ih lakše prošverca na stadion.

Pročitajte više