"Nećemo da se brukamo": Hit komentar voditelja Potjere na pitanje o partizanovcu

Screenshot: Twitter

POTJERA je jako popularan kviz i u Srbiji. Kao i u Hrvatskoj, odgovori, komentari, provale i poštapalice natjecatelja, voditelja i lovaca postaju viralni. Tako je i s onim što je voditelj Jovan Memedović rekao na pitanje koje je postavljeno natjecatelju: "Kako se zove australski košarkaš koji je 2022. godine pojačao Partizan?"

Natjecatelj je odabrao opciju "Dante Exum", a prije nego što je otkriveno je li to točan odgovor, Memedović je ozbiljno rekao "Nećemo da se brukamo" ili "Nemojmo se sramotiti", misleći da je sramota ne znati točan odgovor na ovo pitanje.

Kada se ispostavilo da je igrač točno odgovorio, voditelj je pitao lovkinju je li i ona znala. Odgovorila je potvrdno te dodala: "U dvorani su mu puštali pjesmu od Magazina zbog stihova 'Sad smo skupa ja i Dante i ova komedija što smo bili mi...'"

Iako je Exum u Partizanu proveo samo jednu, prošlu sezonu, prije nego što se peti pick drafta iz 2014. vratio u NBA, sjajnim igrama i atraktivnim stilom zaludio je navijače beogradskog kluba.

Bio je jedan od ključnih igrača momčadi koja je osvojila regionalnu ligu, a u Euroligi zamalo u četvrtfinalu eliminirala kasnijeg osvajača Reala. Krcata beogradska Arena pjevala mu je spomenutu pjesmu Magazina Slatko, ljuto, kiselo zbog navedenih stihova. U Srbiji je postao takav pojam da voditelj Potjere misli kako je sramota da itko u toj zemlji ne zna za Australca koji je samo jednu sezonu igrao za Partizan.

Pročitajte više