Netflix snima dokumentarac o Viniciusu. Valencia im zabranila pristup stadionu

Foto: EPA

NETFLIX snima dokumentarac o životu Viniciusa Jr. te je filmska ekipa trebala biti prisutna na utakmici između Valencije i Reala koja se igra sljedeće subote na stadionu Mestalla. Njihov posjet je odavno dogovoren te se samo razgovaralo o tome u koja područja stadiona smiju ulaziti, što mogu snimat i koliko će ljudi moći pristupiti. Međutim, Valencia se predomislila i kompletno zabranila pristup filmskoj ekipi, prenosi španjolski Relevo.

Klub smatra da ne dobiva apsolutno ništa sudjelovanjem u dokumentarcu "u kojem će biti označeni kao loši bez obzira što učinili". Valenciju je najviše bilo strah da Netflix ne iskrivi cijelu sliku o njihovim navijačima na način da izdvoje nekog pojedinca koji se ponaša neprimjereno i da bi to bacilo mrlju na cijeli klub. Smatraju da je to već bilo jednom učinjeno prošlog svibnja kada je u susretu ovih protivnika Vinicus izvrijeđan i gađan raznim predmetima s tribine.

Valencia je prvotno pustila Netflix kamere da uđu na njihov stadion u zamjenu za mogućnost da daju svoju verziju događaja. Sada klub ostaje spreman izraziti se o onome što se dogodilo, ali neće dopustiti ulazak na stadion. Valencia je, osim toga, provela tjedan govoreći 'ne' zahtjevima Netflixa da intervjuira Huga Dura, koji je bio taj koji je imao incident s Viniciusom prošlog svibnja.

 

Pročitajte više