Nevistić junak Dinamovih navijača. Hvale ga u komentarima, Maksimir mu skandirao

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u 23. kolu SuperSport HNL-a jedva pobijedio Varaždin 1:0 golom Brune Petkovića iz penala u 18. minuti. No junak momčadi Sergeja Jakirovića bio je Ivan Nevistić, koji je prvo u 81. minuti odlično obranio penal Marku Dabri, a duboko u sudačkoj nadoknadi čisti zicer Jurici Poldrugaču.

Osporavani Dinamov golman tako je i drugu utakmicu zaredom bio jedan od najboljih Dinamovih igrača. U Sevilli je bio odličan protiv Betisa, a protiv Varaždina je bio najzaslužniji što Dinamo nije doživio još jedan debakl. Spasio je momčad, ali vjerojatno i Sergeja Jakirovića.

Važna tri boda ostaju na Maksimiru! Bravo dečki! 👏🏼💪🏼💙 ⚽️ Petković

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Sunday, 18 February 2024

Po završetku utakmice s maksimirskih tribina moglo se čuti skandiranje "Neva, Neva", a navijači su ga hvalili i na društvenim mrežama. Ispod Dinamove objave rezultata utakmice bilo je jako puno kritika na račun igre Jakirovićeve momčadi, a hvalilo se samo Nevistića.

"Bravo, Neva", "Nevistić je zaslužio duplu premiju", "Nevistić nam neće biti dovoljan protiv Rijeke", "Dobili smo napokon golmana", bili su samo neki od komentara. Bilo je i puno onih koji su kritizirali druge igrače.

NEEEEVAAAAA!!! ❌🧤💙 📸 Luka Stanzl/Pixsell

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Sunday, 18 February 2024

Dinamo je nešto kasnije svojem golmanu posvetio posebnu objavu uz komentar "NEVAAAAA!!!!", ispod koje su navijači nastavili s pohvalama. "Neva nas je ostavio u borbi za titulu", "Njegova tri boda", "Žalosno što nam je golman bio najbolji igrač. Jadna igra. Nevistiću kapa dolje za današnju predstavu", neki su od komentara.

Pročitajte više