Nevjerojatan peh. Pogledajte zbog čega je kod penala Martinez ispao Interov tragičar

Foto: Screenshot

INTER je ispao iz Lige prvaka od Atletico Madrida u osmini finala. Nakon 120 minuta završilo je 2:2, a pobjednika su odlučili jedanaesterci. Kod Atletica je svoj promašio Saul Niguez, a kod Intera su tragičari bili Alexis Sanchez, Davy Klaassen i Lautaro Martinez (26). Posebno je loš bio udarac Interovog kapetana Martineza, koji je loptu poslao preko gola.

Što se dogodilo?

Martinez, strijelac 26 golova ove sezone, promašio je posljednji Interov jedanaesterac u osmini finala i tako gurnuo Španjolce među osam najboljih. Nakon utakmice se pojavila snimka koja objašnjava što se dogodilo. Argentinski napadač je prilikom zaleta uspio nekako pomaknuti loptu prije udarca.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Martinez je ispao tragičar

Dogodilo se to u posljednjem koraku. Lopta se podigla s tla kad se Martinez oslonio na lijevu nogu. Desnom je ipak na kraju nije mogao udariti onako kako je htio pa je ispao tragičar. Slično se dogodilo i njegovom suigraču Davyju Klaassenu. Interov kapetan ove sezone ima 36 nastupa, 26 golova i pet asistencija u svim natjecanjima i smatra ga se jednim od najboljih napadača svijeta.

S Argentinom je 2022. u Kataru osvojio Svjetsko prvenstvo, a u Interu je od 2018. godine, kada je za 25 milijuna eura stigao iz argentinskog Racinga. 

Pročitajte više