BOKS

Nevjerojatna transformacija slavnog boksačkog debeljka. Pogledajte novog Andyja Ruiza

Foto: screenshot Instagram / Andy Ruiz Jr.

ANDY RUIZ nije se borio otkako je u prosincu 2019. ostao bez naslova prvaka koji je šest mjeseci ranije senzacionalno osvojio pobjedom protiv Anthonyja Joshue.

Ionako prepoznatljiv po velikom trbuhu, Ruiz se na revanšu protiv Joshue bio pojavio još deblji i nije imao šanse. Postao je ovisan o čokoladicama i natrpao 130 kilograma.

U travnju bi se trebao vratiti borbom protiv Chrisa Arreole. Povratak je shvatio vrlo ozbiljno i trenutačno je usred najžešćih priprema u karijeri. Trenira s Eddyjem Reynosom, bivšim trenerom Canela Alvareza te je snimkama s priprema pokazao novu figuru s posebno naglašenim bedrenih mišićima.

"Skinuo je desetak kila i ima više mišića. Nije debeo kao prije, može bolje micati kukove i to mu pomaže u kretanju ringom. Radi vrlo naporno, promjena mu je pomogla. Znamo što može dobro raditi i uvjeravam vas da će ponovno biti svjetski prvak", rekao je Reynoso za Behind The Gloves.

Okršaj 31-godišnjeg Ruiza (33-2) i 40-godišnjeg Arreole (38-6-1) trebao bi se održati 25. travnja, ali termin još nije potvrđen.

Pročitajte više