Fifa

Nevjerojatno što je hrvatski YouTuber dobio u FIFA-i: Tko je najjači na Balkanu?

Screenshot (Youtube)

OVAJ tjedan jedan je od najzanimljivijih za one koji igraju nogometnu simulaciju FIFA-u. U paketićima u Ultimate Team modu, najzaraznijem dijelu FIFA-e u kojem igrači kupuju i prodaju kartice s igračima, izašle su kartice najboljih nogometaša godine. 

U ponedjeljak su izašli napadači (Mbappe, Mane i Messi), dan kasnije veznjaci (De Jong, Kante i De Bruyne), u srijedu obrana (Alisson, Robertson, Alexander-Arnold, Van Dijk i De Ligt), a jučer su se u paketićima našli svi oni. Mnogi su čuvali svoje paketiće kako bi ih baš jučer otvorili i povećali mogućnost, koja je dosta manja od 1 posto, da dobiju nekog igrača iz tima godine.

Jedan od najsretnijih u FIFA zajednici i uvjerljivo najsretniji u regiji je hrvatski YouTuber Erosensei. On je u igrici rješavao brojne zadatke kako bi skupio što više paketića i otvorio ih jučer (isto je pokušao u ponedjeljak kako bi dobio nekog od napadača, ali tada nije imao sreće). Dobio je čak četiri igrača iz tima godine. 

Najvrjedniji igrač na tržištu je Mbappe s rejtingom 98, a njega je YouTuber dobio prvog. "Mbappe, Mbappe, Mbappeeeeee... Pack king! Buuuuum! Ima li itko jači na Balkanu? Ima li tko jači?" urlao je od sreće. 

Otvaranje paketića pratio je u dresu Chelseaja, a onda mu se na ekranu ukazao Chelseajev Kante, najbolji veznjak u igrici.

"Kante, Kante, Kanteeeeeee! To je to! Ljubim te u oko! Kante. Samo sam ovo htio, 80 paketića sam napravio samo za ovu malu zvijer", govorio je ljubeći grb na dresu.

Za kraj je dobio dva puta Alissona, jednog kojeg može prodati, a drugog koji će mu braniti u ekipi. "Što je ovo braćo moja mila?"

Pročitajte više