Neymarov otac prestao pomagati Daniju Alvesu nakon što je osuđen za silovanje

Foto: EPA

SUD U BARCELONI donio je odluku o puštanju Danija Alvesa iz zatvora uz jamčevinu od milijun eura do izricanja konačne presude Brazilcu. Podsjetimo, jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti nepravomoćno je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja. Presuđeno je da je 30. prosinca 2022. u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni silovao 23-godišnju djevojku. Suđenje je završeno 7. veljače ove godine, a presudu je saznao 15 dana kasnije.

Katalonske novine La Vanguardia objavile su da će Neymarov otac platiti jamčevinu od milijun eura kako bi Dani Alves mogao izaći na slobodu. Međutim, stariji Neymar da Silva Santos oglasio se na Instagramu i poručio da to nije istina. 

"Kao što svi znaju, na početku sam pomogao Daniju Alvesu. U ovom trenutku, u situaciji drugačijoj od prethodne, nakon što je španjolski sud donio odluku o presudi, pojavljuju se špekulacije koje mene i moga sina žele povezati sa slučajem koji nema veze s nama. Nadam se da će Daniel sa svojom obitelji pronaći odgovore koje traži. Za nas, za našu obitelj, ovaj je slučaj završen", napisao je Neymarov otac.

Pročitajte više