UFC

Ngannou: Želim puno novca, neću se igrati s Jonesom

Foto: Getty Images/Gulilver Image

FRANCIS NGANNOU je u nedjelju u ranim jutarnjim satima postao novi UFC-ov prvak u teškoj kategoriji, a otad se u javnosti priča samo o njegovim daljnjim borbama i mogućim scenarijima za nastavak karijere.

Borba koja širu javnost najviše zanima je ona između njega i Jona Jonesa koji se još uvijek nije borio u teškoj diviziji otkad je napustio polutešku kategoriju. Podsjetimo, Jones je odmah nakon Ngannouove pobjede napisao kako će se boriti s kamerunsko-francuskim borcem ako ga za to dovoljno plate.

U razgovoru za TMZ i Ngannou je komentirao tu mogućnost. "On želi ovu borbu, vjerujem u to. To bi mogla biti jedna od najvećih borbi ikad. On je prvak jako dugo, ali to bi bila najveća borba njegove karijere. On me želi pobijediti zbog svoje ostavštine, siguran sam u to. U pravu je kada traži velik honorar, i ja želim puno novca za tu borbu. Svi mi ovo radimo kako bismo puno zaradili i osigurali se. Tako sam i ja shvatio njegovu poruku nakon borbe. Neka nas plate koliko trebaju i borit ćemo se", rekao je Ngannou.

Za kraj je poslao poruku svojem potencijalnom suparniku: "Poručujem Jonesu da se pripremi najbolje što može. Borba sa mnom bit će mu najveći izazov karijere. Ja se neću igrati s njim kao svi borci dosad. Osjetit će razliku u svemu. Može biti težak koliko god želi, to neće smanjiti snagu kojom ja udaram."

 

Pročitajte više