Niko odlazi iz Dinama

ZLATKO KRANJČAR otkrio je novinarima Jutarnjeg lista kako njegov sin Niko u siječnju sigurno odlazi iz Dinama. Nikin novi klub nije još poznat javnosti, no poznato je da su se za njega zanimali kijevski Dinamo, moskovski CSKA i nizozemski Feyenoord.

Prema ugovoru koji je potpisao s Dinamom Niko može otići iz kluba ako neki klub za njega ponudi 3 milijuna eura. Niko je početkom ove godine navodno imao ponude iz inozemstva i to Anderlechta od 4 milijuna eura, te CSKA od 5 milijuna eura. No, ponude su odbijene, navodno zbog toga što se čekalo da nogometašu poraste cijena nakon Europskog prvenstva mladih.

Razloga za ostanak u Dinamu Niko i nema previše. Tri najvažnija čovjeka u klubu ne vole ga.

Zdravko Mamić optužio je Dinamovog kapetana da je kriv za katastrofalno stanje u klubu, Nenad Gračan je jednom prilikom izjavio kako je mladom kapetanu poremećen njegov normalni razvoj. "Ma, sve je odlično, i ja svoju kći volim najviše na svijetu, ali ona ne može igrati u Dinamu!" – još je jedna Gračanova izjava posvećena mladom kapetanu.

Otto Barić, novi sportski direktor kluba, također ne voli Dinamovog kapetana, i vjerojatno bi bio sretan da ode iz kluba.

Pročitajte više