FINAL FOUR EUROLIGE

Nikola Jokić i Ivica Zubac zabavljali se na beogradskim splavovima

Foto: Instagram / Miško Ražnatović

BEOGRAD je ovih dana domaćin Final Foura Eurolige i samim time košarkaški centar Europe. Na prigodnoj zabavi na jednom od beogradskih splavova tako se okupilo impresivno društvo u kojem su bili dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, hrvatski reprezentativac Ivica Zubac, grčka legenda Vassilis Spanoulis...

Jokić zvijezda zabave u majici s cvjetnim uzorkom

Srpski košarkaški superagent Miško Ražnatović, koji se brine i o Jokićevoj i o Zupčevoj karijeri, na Instagramu je objavio fotografije sa zabave. Na jednoj je uz Jokića i Spanoulisa, a na drugoj uz Zupca i još jednog svog klijenta, srpskog reprezentativca Marka Simonovića.

Jokić je ovom prilikom skoknuo iz Sombora, gdje je nedavno pred svojom štalom od delegacije Denver Nuggetsa primio drugi trofej za najkorisnijeg igrača NBA lige. Bio je i najtraženija osoba na zabavi za fotografiranje, u ležernom izdanju u majici s cvjetnim uzorkom.

Zubac s Ražnatovićem gledao utakmicu juniora

Zubac je pak u Beogradu već nekoliko dana, a Ražnatović je objavio i njihovu zajedničku fotografiju s utakmice mladih momčadi Mege i Real Madrida. Zubac je pola sezone prije dolaska u NBA proveo baš u Megi, razvojnom klubu za Ražnatovićeve klijente, nakon što je napustio Cibonu zbog dugova, a arbitraža mu je zabranila transfer u Cedevitu.

Pročitajte više