Nikoličius objavio sliku na kojoj Livaković drži Sahitija za vrat. "Ovo nije kraj"

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

DINAMO je sinoć u SuperSport Superkupu pobijedio Hajduk 1:0 golom Martina Baturine u 52. minuti i tako drugu godinu zaredom osvojio ovaj trofej. Dinamo je svoju šansu iskoristio, Hajduk nije, a utakmicu je obilježio incident s kraja prvog poluvremena kad je Ivan Leko izvrijeđao glavnog suca Darija Bela i dobio crveni karton.

Utakmica je inače bila korektna izuzev te situacije i još jedne kad je zaiskrilo između Dominika Livakovića i Emira Sahitija. Hajdukov igrač prvo je odgurnuo Livakovića, nakon čega ga je ljutiti Dinamov golman nakratko uhvatio rukama za vrat i onda ga pustio.

Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius danas je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Livaković drži Sahitija i popratio je zagonetnim komentarom: "Ovo nije kraj. Mogao bi biti znak nečeg novog."

Podsjetimo, dvije najbolje hrvatske momčadi sastat će se ponovno već u petak, i to na istome mjestu, u 1. kolu SuperSport HNL-a. Dinamo nakon toga u utorak igra susret 2. pretkola Lige prvaka s pobjednikom susreta između Astane i Dinama iz Tbilisija. Prva utakmica u Kazahstanu završila je 1:1.

Pročitajte više