SUPERSPORT HNL

Novi branič u HNL-u bivšem klubu za rastanak kupio perilicu za rublje

Foto: HNK Gorica

AMET KORCA je na kraju prošle sezone napustio hrvatskog drugoligaša i prešao u Goricu. Riječ je o 21-godišnjem braniču koji je nogometnu karijeru započeo u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je i rođen. Njegovi su roditelji iz Albanije prvo otišli u New York, a zatim u Teksas.

Prilikom odlaska iz Dubrave klubu se zahvalio poklonom - novom perilicom rublja. "Zahvaljujemo se našem dojučerašnjem igraču Ametu Korci, novom članu HNK Gorica na vrijednoj donaciji našem klubu. Amet je obogatio naš ekonomat novom perilicom rublja čime će zasigurno najzadovoljniji biti naši ekonomi Ante Maloča i Danijel Benčec. Amet, hvala ti od srca i želimo ti puno uspjeha u nastavku karijere", poručili su iz Dubrave putem Facebooka.

Korca je u Hrvatsku došao s 19 godina. "Igrao sam za juniorsku momčad Dinama pa otišao na posudbu u Dubravu u kojoj sam dobio priliku puno igrati, a prošle sezone sam postao i kapetan, tako da mogu reći da je sve ispalo kako je trebalo. Puno sam pratio SuperSport HNL. Sviđa mi se liga, puno je brzih i dobrih igrača te vjerujem da ću se vrlo dobro uklopiti", poručio je Korca prilikom predstavljanja u Gorici.

Pročitajte više