Novi ultra talent zadarske košarke Toni Prostran: Bit ću ja još bolji!

TONI PROSTRAN bio je glavna "faca" prekjučerašnjeg ogleda Zadra i Cibone. Ovaj veliki zadarski talent iskoristio je izostanak Roka Stipčevića na najbolji mogući način, a ovako sigurnu predstavu od njega nije očekivao nitko, pa niti trener Zmago Sagadin koji mu je i pružio povjerenje. Mladac ipak priznaje kako je imao tremu uoči starta hrvatskog derbija.

"Naravno da je postojala trema i veliki pritisak ali ne samo na mene nego na cijelu momčad. Posljednjih nekoliko tjedana pružali smo loše partije tako da smo se ovog susreta s Cibonom podosta i pribojavali. Na kraju je za nas ispalo najbolje moguće i to bez našeg prvog razigravača Roka Stipčevića. Nije nam bilo lako ali stisnuli smo svoje redove i odigrali odličnih četrdeset minuta te smo na koncu zasluženo i slavili", rekao je Prostran za donosi Kosarka.hr.

Sagadin je dobio još jedno kvalitetno rješenje na jedinici, a Prostran se nada da će u budućnosti igrati još bolje. Priznaje da ima još dosta prostora za napredak.

"Imam još dosta prostora i na meni je da se na svakom treningu dokazujem treneru Sagadinu i da onda kada mi pruži priliku, da ju iskoristim na najbolji mogući način. Očekivao sam da ću dobiti više minuta, ali vjerujte mi da nije bilo lako zamijeniti Roka. Nadam se da sam na pravi način iskoristio trenerovo povjerenje i vjerujem da ću u sljedećim susretima biti još i bolji”, dodao je Prostran.

Mladi košarkaš je na koncu naglasio da je pobjeda protiv Cibone pobjeda cijele momčadi.

"Odlično smo izgledali na terenu gotovo cijelu utakmicu izuzev onih nekoliko crnih minuta ali smo se na vrijeme vratili. Ova pobjeda nam je došla u pravo vrijeme i veliki nam je motiv za susrete koji slijede", zaključuje mladi play, a prenosi Kosarka.hr.

M.P.
Foto: Šime Šokota (Cropix)

Pročitajte više