Hrvatski nogometaši

Novo priznanje za Stanišića. Produljio je ugovor s Bayernom

Foto: Tim Rehbein RHR FOTO/Guliver Image

HRVATSKI reprezentativac Josip Stanišić (21) produljio je ugovor s Bayernom, objavio je bavarski klub. Postojeći ugovor, koji je trebao isteći 2023., produljio je do 2025. godine.

Branič koji je ovaj mjesec debitirao za hrvatsku reprezentaciju tako je nagrađen za dobre igre ove sezone. Podsjetimo, iznenađujuće je dobio mjesto u prvih 11 na poziciji desnog beka zbog ozljede Benjamina Pavarda i odlično iskoristio priliku. Ima osam nastupa za Bayern ove sezone, od čega pola u prvoj postavi, dok se povratkom Pavarda ipak preselio na klupu.

"Želim zahvaliti klubu za vjeru u mene. Nastavit ću na krilima zadnjih mjeseci, koji su za mene bili fenomenalni i uživao sam u svakoj sekundi. Moji ciljevi su jasni - želim pomoći ekipi koliko god mogu te da moje dobre igre doprinesu osvajanju što je više moguće titula", izjavio je Stanišić nakon potpisivanja ugovora.

"Zadovoljni smo što smo u prvu ekipu integrirali još jednog talenta iz naše škole i što se Josip tako brzo nametnuo. Probio se u momčad i sjajan je dodatak ekipi. Pouzdan je igrač, jak je u duelu, siguran na lopti i dobar u stvaranju pritiska prema naprijed. Daje sve od sebe na svakom treningu i tako treba nastaviti", rekao je Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Pročitajte više