Nunez u 99. minuti spasio Liverpool. Pobjegao je Cityju na četiri boda prednosti

Foto: EPA-EFE

LIVERPOOL je u infarktnoj završnici utakmice 27. kola Premier lige pobijedio Nottingham Forest u gostima 1:0 i pobjegao Manchester Cityju na četiri boda prednosti. Guardiolina momčad u nedjelju igra gradski derbi s Manchester Unitedom na Etihadu.

Liverpool je do pobjede došao golom Darwina Nuneza u devetoj minuti sudačke nadoknade nakon što je promašio dosta prilika. Imali su i domaćini dvije, ali kako je utakmica odmicala, Liverpool je sve više stiskao. Do pobjede je došao nakon što je Alexis Mac Allister odlično ubacio s 20-ak metara, Nunez sjajno izbjegao zaleđe i iz teške pozicije glavom spustio loptu u gol za pobjedu Liverpoola.

Chelsea nije dobio ni četvrtu prvenstvenu utakmicu zaredom. Momčad Mauricija Pochettina povela je u gostima kod Brentforda golom Jacksona u 35. minuti, no domaćini su preko Rasmussena u 50. i Wisse u 69. minuti okrenuli na 2:1. Bod Chelseaju osigurao je Disasi sedam minuta prije kraja.

Veliki preokret Tottenhama

Eberechi Eze doveo je Crystal Palace u vodstvo kod Tottenhama u 50. minuti i prednost gostiju stajala je sve do 77. minute. Do 88. bilo je 3:1 za domaćine. Prvo je Werner izjednačio, u 80. je Romero okrenuo na 2:1, a pobjedu Spursa potvrdio je Son.

Na ostalim susretima Newcastle je s 3:0 pobijedio Wolverhampton, a istim rezultatom Fulham je iznenadio Brighton. West Ham je bio bolji od Evertona u gostima 3:1.

Pročitajte više