O najvećem hitu Rijeke piše i Fabrizio Romano. Želi ga nekoliko europskih klubova

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

TONI FRUK (23) igra fantastičnu sezonu u dresu Rijeke te je s fantastičnih 15 dodavanja za gol najbolji asistent SuperSport HNL-a. Mladi veznjak tome je pridodao i dva pogotka, kao i jednu asistenciju u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Njegove sjajne igre nisu prošle nezapaženo pa sada o njemu piše i Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere.

Romano je u priči koju je objavio na Instagramu napisao: "Veznjak HNK Rijeke Toni Fruk je na popisu nekoliko klubova te bi na ljeto mogao napustiti hrvatski klub." Talijan je također spomenuo Frukov ovosezonski učinak i dodao da ga "europski klubovi žele dovesti". Imena klubova nisu navedena, ali nedavno se pisalo da ga prati čak i PSG.

Rođeni Našičanin davno je prepoznat kao veliki talent i prvo je kao 16-godišnjak otišao u belgijski Mouscron, a ubrzo ga je za 1.5 milijuna eura otkupila Fiorentina. Nakon uspješnih epizoda na posudbi u Dubravi i Gorici, Fruk je u Rijeci očito pronašao pravo mjesto za sebe i igra vrhunski nogomet. Transfermarkt Fruka procjenjuje na 3.5 milijuna eura, a ugovor mu istječe na ljeto 2027. godine.

Pročitajte više