Koronavirus u sportu

Objavljena fotografija iz Portugala, Cristiano Ronaldo izgleda poput bodibildera

Foto: Instagram

CRISTIANO RONALDO nalazi se na Madeiri, svome rodnom otoku, u Atlantskom oceanu.

Portugalski napadač Juventusa napustio je Torino uoči epidemije koronavirusa zbog bolesne majke, a kasnije se nije ni mogao vratiti jer je cijela Italija u karanteni.

U Portugalu 35-godišnji nogometaš i dalje pazi na formu te svakodnevno trenira, a njegova sestra objavila je fotografiju koja pokazuje u kakvom je fizičkom stanju Ronaldo.

Slavni nogometaš na Madeiri ima luksuznu vilu s čak sedam katova u kojoj koristi samo dva od sedam katova, a na jednom katu mu živi brat s obitelji. Na početku epidemije koronavirusa oglasio se porukom na Instagramu.

"Svijet prolazi kroz teške trenutke koji traže brigu i pažnju od svih nas. Danas vam ne pišem kao nogometaš, nego kao sin, otac i ljudsko biće koje je zabrinuto zbog svega što se dešava i što utječe na cijeli svijet. Veoma je bitno da pratite savjete Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i vladajućih struktura o tome kako se nositi s aktualnom situacijom. Zaštita ljudskih života mora biti iznad svih drugih interesa. Moje misli su s onima koji su izgubili bliske osobe, a suosjećam s onima koji se bore s virusom, kao što je to moj suigrač Daniele Rugani. Naravno, pružam podršku istinskim profesionalcima koji se brinu za zdravlje drugih ljudi i tako riskiraju vlastite živote."

Pročitajte više