Samo tri igrača Hajduka ste izabrali u idealnu postavu derbija

Foto: HINA/ Mario STRMOTIĆ

HAJDUK i Dinamo u subotu u 19:30 igraju derbi 28. kola SuperSport HNL-a. Hajduk trenutačno ima četiri, a Dinamo pet bodova manje od Rijeke, koja će nešto ranije odigrati utakmicu u gostima kod Rudeša. Dinamo ima i utakmicu manje od Rijeke i Hajduka i eventualnom pobjedom bi se potpuno vratio u borbu za naslov.

Ranije danas smo vam u anketi ponudili igrače iz Dinama i Hajduka na svakoj poziciji i mogli ste glasati tko je po vašemu mišljenju najbolji. Glasalo je oko 8000 čitatelja, a za boljeg trenera proglašen je Sergej Jakirović, koji je dobio 55 posto glasova.

Obrana je Dinamova

Čitava zadnja linija je Dinamova, na čelu s Ivanom Nevistićem, koji je ispred imenjaka Lučića dobio 53 posto glasova. Na poziciji desnog beka i desnog stopera bilo je tijesno, ali su pobijedili Dinamovi igrači Ronael Pierre-Gabriel s 51 te Stefan Ristovski s 52 posto glasova.

Puno uvjerljivije, 59 naprema 41 posto pobijedio je Kevin Theophile-Catherine ispred Josipa Eleza. Mauro Perković je dobio čak 60 posto glasova, a Ismael Diallo samo 40. Hajduk u čitavoj postavi ima samo tri igrača, i to u vezi i na krilima.

Petković pobijedio ispred Livaje

Josip Mišić pobijedio je Niku Sigura 57-43, a Filip Krovinović istim rezultatom Arijana Ademija. Martin Baturina dobio je 60 posto glasova, a Rokas Pukštas, 40 dok su hajdukovci uvjerljivo "slavili" na krilima.

Josip Brekalo dobio je čak 68 posto glasova ispred Arbera Hoxhe, a čitatelji su na desnom krilu dali prednost Emiru Sahitiju ispred Takura Kaneka (56-44). Bruno Petković pobijedio je ispred Marka Livaje s 56 posto glasova.

Pročitajte više