Odbojkašica umrla u 30. godini. Dva dana prije smrti objavila dirljivu poruku

Foto: Instagram

PAULA BORGO, brazilska odbojkašica, preminula je u 30. godini nakon teške bolesti. Prije pola godine joj je dijagnosticiran rak želuca, a prije dva dana se oglasila na Instagramu emotivnom porukom. Taj dan joj je bila godišnjica braka sa suprugom.

"Prošao je i naš 5. dan, a ja nisam bila dovoljno dobro da bih uopće mogla pričati. Proveli smo 5. dan u bolnici, brinuo si se za mene i govorio mi koliko me voliš. Čula sam toliko priča o muževima koji su napustili svoje žene kad su razboljele, Carlos je bio potpuno drugačiji, pokazao mi je koliko me voli, pokazao mi je da je on čovjek kojeg mi je Bog poslao.

Ljubavi, imam toliko dobrih stvari za reći o tebi, toliko tekstova za napisati o tvom karakteru, toliko lijepih fraza za reći o biću kakav jesi, ali neću dužiti. Samo želim da svatko ima privilegiju da ima Carlosa u svom životu, sina poput Carlosa, supruga, brata, a Carlos bi zasigurno bio i sjajan otac", napisala je Borgo u posljednjoj objavi na Instagramu.

Za brazilske klubove je igrala do 2020. godine kada je otišla u turski Kale 1957 Spor. Posljednji klub bio joj je Bergamo. S reprezentacijom Brazila osvojila je srebro u Ligi nacija 2019. godine i bila prvakinja Južne Amerike.

Pročitajte više