ODLUKA S MIRISOM OSVETE Prvi čovjek Milana odlučio o sudbini Donnarumme

Foto: Getty Images / Guliver Image

ITALIJA, ali i Europa, bruje o priči između Milana i Gianluigija Donnarumme. Mladi 18-godišnji vratar odbio je produžiti ugovor, unatoč tome što mu je ponuđeno čak pet milijuna eura po sezoni, što je podiglo pravu prašinu na Apeninima.

> MILIJUNI PRETVORILI LJUBAV U PRAH Donnarumma šokirao Milan
 
> GIGIO JE VEĆ IZDAO I TO INTER "Nakon tri godine dogovorili smo sve i iduće jutro otišao je Milanu"
 
> MILANOVOM BJEGUNCU DAJU SVE PSG nudi da napiše cifru, vilu i vozača, ali on želi u Real za 6 milijuna godišnje

> Donnarumma je mrtav, živio Plizzari: Milan ima novo čudo od djeteta na golu

Navijači su prozvali Gigija izdajnikom, a u igri za njegov potpis su Real Madrid, PSG, Juventus...

Međutim, kako pišu talijanski mediji, predsjednik Rossonera Yonghong Li ne razmišlja o novcu koji bi zaradio prodajom vratara, već ga, iz osvete ili ne, želi zadržati još godinu u momčadi, a izvori bliski klubu tvrde kako bi Donnarumma mogao cijelu sljedeću sezonu provesti na tribinama.

Time bi Milan napravio velike probleme drugom vrataru reprezentacije Italije, koji bi tako izgubio godinu dana karijere, ne bi mogao napredovati, propustio bi Svjetsko prvenstvo u Rusiji na ljeto 2018. godine, iako bi bio slobodan igrač pitanje je tko bi riskirao i ponudio mu veliku plaću, a i pitanje je kako bi se mladić poput njega izborio sa svim tim pritiskom i bi li se mogao izboriti sa svim tim. 

Bilo kako bilo, Milan ima dvije opcije - prodati ga ovog ljeta i zaraditi koliko-toliko ili ga, jednostavno, ostaviti na tribini i izgubiti ga besplatno na kraju sezone.

Pročitajte više