Odmah nakon UEFA-inog pomilovanja, hajdukovci navalili na ulaznice za Brøndby

Foto: Dalmatinski portal

DANIMA su navijači Hajduka iščekivali hoće li im UEFA ublažiti rigoroznu kaznu igranja uzvrata trećeg pretkola Europa lige protiv danskog Brondbyja na praznom Poljudu u četvrtak.

> HAJDUKU UBLAŽENA KAZNA Brondby će dočekati krcati Poljud!

Podsjećamo, Hajduk je bio kažnjen zbog "rasističkog ponašanja navijača" na prvoj utakmici 2. pretkola protiv Levskog, kako je glasilo obrazloženje iz Nyona. 
 
UEFA je odluku o žalbi s Poljuda odgađala nekoliko puta, da bi danas popodne stigla vijest koja je oduševila sve hajdukovce – Hajduk će ipak igrati pred gotovo do kraja ispunjenim poljudskim tribinama.
 
Naime, Hajduk neće smjeti prodavati samo 500 ulaznica, što za kapacitet Poljuda od 33 tisuće mjesta nije prevelika šteta.
 
Odmah nakon što je UEFA donijela svoju odluku, navijači su pohrlili za ulaznicama, a službena prodaja počela je u 17 sati.
 
Cijene ulaznica su sljedeće:
 
Tribina Zapad: 150,00 kn
 
Tribina Istok: 130,00 kn
 
Tribina Sjever: 90,00 kn
 
Loža B: 400,00 kn
 
Na svojim stranicama Hajduk je obavijestio da će prodaja biti omogućena na Kućicama oko stadiona i radit će od 17 sati do ponoći. 00:00 sati. U utorak i srijedu otvorene će biti od 8 sati do 20 sati, a u četvrtak, na dan utakmice će biti omogućena prodaja ulaznica sve do 21.30 sati (do početka drugog poluvremena).
 
Odjel za članstvo danas će raditi prema posebnom režimu rada, do ponoći, i bit će na usluzi za prodaju ulaznica isključivo članovima i pretplatnicima. Ostale dane do početka utakmice Odjel za članstvo radi prema uobičajenom radnom vremenu od 8 do 20 sati u kojem će također biti omogućena prodaja ulaznica isključivo za članove i pretplatnike.
 

Pročitajte više