LIGA PRVAKA

Odveo je PSG u polufinale Lige prvaka nakon 26 godina pa poručio: Mi smo momčad

Screenshot: Twitter

PSG JE jučer s 2:1 slavio protiv Atalante u četvrtfinalu Lige prvaka nakon dramatične završnice susreta. Atalanta je od 27. minute imala vodstvo od 1:0 i čuvala ga sve do 90. minute.

Parižani su pritiskali talijansku momčad, ali otpor su slomili tek u 90. minuti kad je Marquinhos zabio na asistenciju nevjerojatnog Neymara. Konačni rezultat dvije minute kasnije postavio je Eric Maxim Choupo-Moting nakon asistencije Kyliana Mbappea.

Nakon susreta igrači PSG-a kratko su proslavili pobjedu i požurili u press-zonu kako bi dali izjave, a prvi je stigao strijelac pobjedničkog pogotka.

Smiren nakon velike pobjede

Za njim je kasnio Neymar koji ga je po dolasku zaskočio i nasmijao novinare, ali Choupo-Moting ostao je skroman i dao vrlo prizemnu izjavu nakon velike pobjede. 

"Bila je ovo potpuno luda utakmica. Teška utakmica i težak protivnik, ali pokazali smo pobjednički mentalitet. Vjerovali smo u sebe do samog kraja. Kad sam ulazio u igru, rekao sam si da ovo ne možemo izgubiti", rekao je Choupo-Moting nakon utakmice:

"Sjajna smo momčad, uživamo na terenu i izvan njega. Stvarno vjerujemo u sebe, svi znaju da smo individualno vrhunski igrači, ali pokazali smo da smo i momčad. Svaka čast igračima Atalante."

Čekaju idućeg protivnika

PSG će tako u polufinalu igrati protiv pobjednika iz dvoboja RB Leipziga i Atletico Madrida koji je na rasporedu večeras od 21 sat na stadionu Jose Alvalade u Lisabonu. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku Choupo-Motingova intervjua možete pogledati OVDJE.
 

Pročitajte više