Oporavak ide odlično, ali Modrića ćemo čuvati do Grčke

OPORAVAK udarne Bilićeve, ali i Redknappove igle ide prema planu, čak i bolje od očekivanog, potvrdio nam je Zoran Bahtijarević, liječnik naše reprezenatcije koji je s Lukom Modrićem jutros obavio testiranja u Zagrebu. Već duže vremena Modrića muče prepone i zadnkja loža, a bol je bila oštra posebno tijekom susreta s Young Boysima u pretkolu Lige prvaka.

Luka je morao napustiti teren, a njegov trener u Spursima prilično se zabrinuo. Posebno jer je Luka načeo prepone još u prijateljskom ogledu u Bratislavi. U prvenstvu je pauzirao, a tako će vjerojatno biti i u petak protiv Latvije, na otvaranju novog kvalifikacijskog ciklusa.

Slaven Bilić razgovarao je s Redknappom, potvrdio mu izuzetne reference naše liječničke službe i obećao da neće forsirati Luku prerano, kao što uostalom nikada nije forsirao svoje nezaliječene igrače. A tijekom protekla dva ciklusa bilo ih je na pretek.

"Ultrazvuk je pokazao rezultate bolje od očekivanih. Potpuno cijeljenje mišića očekujemo vrlo brzo, a Luku ćemo posebno podvrgavati se većim tranežnim naporima. On bi mogao biti spreman za Latviju, ali gotovo sam uvjeren da izbornik neće riskirati. U tom smjeru smo razgovarali i s Redknappom i Luka bi u potpunosti spreman trebao biti za susret s Grčkom.", rekao nam je Bahtijarević.

Pročitajte više