Osijek objavom čestitao rođendan Davoru Šukeru. Fanovi ih popljuvali

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

DAVOR ŠUKER danas slavi 56. rođendan. Šuker je bivši predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, član UEFA-inog izvršnog odbora, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i najbolji strijelac hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena. Uz sve to je i bivši igrač Osijeka te rođeni Osječanin pa mu je ovaj klub na Facebooku čestitao rođendan.

Takva odluka kluba izazvala je žestoke reakcije fanova, koji su popljuvali Šukera, Osijek i ideju da mu se čestita rođendan. Očito legendarni napadač nije u milosti navijača Osijeka, vjerojatno zbog svega onoga što je obilježilo njegovu karijeru nakon odlaska u igračku mirovinu.

"Davoru Šukeru želimo sretan rođendan i sve najbolje!" objavili su iz Osijeka, a onda su se krenuli redati negativni komentari. "Ne želimo", "Onaj tko je ovo napisao trebao bi odmah dobiti otkaz!", "Sve za pare Davore, grad, ljude, obraz. Slavonce ponos pokreće. Nisi jedan od nas!", "Davoru Šukeru smečetu želimo sve ono što i on nama želi", "Kakav ulazak u novu godinu od strane NK Osijeka...", samo su neki od komentara.

Davoru Šukeru želimo sretan rođendan i sve najbolje! 🎁

Objavljuje NK OsijekPonedjeljak, 1. siječnja 2024.

Pročitajte više