Osijek se riješio četvorice Bjeličinih igrača

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

OSIJEK je objavio odlaske četvorice igrača. U momčadi Stjepana Tomasa više neće biti napadača Mihreta Topčagića (35), kojem je istekao ugovor. Topčagić je u Osijek stigao besplatno u siječnju 2021. godine u mandatu Nenada Bjelice, a od ranije je poznato da su Bjelica i on veliki prijatelji. Napadač iz BiH je u 38 utakmica zabio šest golova te jednom asistirao.

Iz kluba je otišao i lijevi bek Mario Jurčević (28). I njemu je istekao ugovor, a daljnja suradnja nije dogovorena. Jurčevića je besplatno doveo Nenad Bjelica iz ljubljanske Olimpije u rujnu 2020. godine. Za Osijek je odigrao 73 utakmice u kojima je zabio jedan gol te 11 puta asistirao.

Otišao i Leovac

Osijek se riješio i veznjaka Diega Barrija (27). Njemu je istekao ugovor i već je našao novi klub. Španjolac odlazi u CyD Leonesu. U Osijek je stigao u veljači 2022. iz španjolskog Badajoza također u Bjeličinom mandatu. Za klub je odigrao 14 utakmica.

Klub je napustio i iskusni lijevi bek Marin Leovac (34), kojem je istekao ugovor. U Osijek je stigao iz zagrebačkog Dinama u siječnju 2022. za 300 tisuća eura na zahtjev tadašnjeg šefa struke Nenada Bjelice.

Pročitajte više