TRANSFERI

Osijek završio već drugi transfer za sljedeću sezonu

Foto: NK Osijek

OSIJEK je odradio rekordnu HNL sezonu po broju osvojenih bodova, a sada priprema kadar za sljedeću sezonu. Nakon ranije dogovorenog dolaska Šime Gržana iz Istre, danas je predstavljeno još jedno novo ime u Gradskom vrtu.

Osijek je postao jači za još jednog ljevokrilnog napadača. Riječ je o 24-godišnjem Ameru Hirošu koji je dosad nastupao za FK Mladost Doboj Kakanj. 

Tijekom prošlog prijelaznog roka dovodio se u vezu s prelaskom u Sarajevo, ali do transfera na kraju nije došlo. Ostao je u Doboj Kaknju kako bi pomogao Mladosti u borbi za opstanak. 

Stigao je kao besplatan igrač i potpisao do 2024. godine. Ove sezone u dresu Mladosti upisao je 23 nastupa uz sedam pogodaka i dvije asistencije. Ponikao je u Željezničaru, a nastupao je na posudbi u Goraždu te Olimpiku.

Ovaj posao još prošlog tjedna potvrdio je za sportsport.ba predsjednik Mladosti Mensur Mušija.

"Hiroš je postigao dogovor, on uskoro ide, ostali su još ti detalji. Zasluženo, opravdano slobodan. Nikada mi nije bilo lakše pustiti slobodnog igrača. Momak je ugovor odradio za primjer", rekao je Mušija pa dodao:

"Odbio je zimske ponude, donio nam opstanak i što drugo osim da mu kažem hvala. Nema puno Hiroša karakterno, ali ni igrački. Boljeg igrača liga nema, to je sigurno."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više