Otac mladog golmana objavio sjajnu vijest: Moj junak je uspješno operiran

Foto: Facebook

KARLO SOKAČ, perspektivni 19-godišnji golman trećeligaša Radnika iz Križevaca koji je prošao Dinamovu nogometnu školu, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila deset minuta prije Nove godine u križevačkom naselju Radnički dol. Jučer je ponovno operiran, a njegov otac Davor objavio je da je operacija bila uspješna.

"Dragi prijatelji. Moj junak, moje srce i duša, moj Karlo danas je uspješno operiran. Ne znam kojim riječima bi vam zahvalio na molitvama koje su upućene dragom bogu, na podršci koju ste mi dali,na savjetima, na svemu. Veliko vam hvala još jednom. Posebno se zahvaljujem dr. Vide Biliću i njegovom timu te svim djelatnicima bolnice u Draškovićevoj", napisao je Davor Sokač na Facebooku.

Podsjećamo, Karlo je sjedio na zadnjem sjedalu osobnog automobila BMW bjelovarskih registarskih oznaka. Vozač je godinu dana stariji i, kako se doznaje, nije bio pod utjecajem alkohola u trenutku nesreće, ali je vozilom upravljao prije položenog vozačkog ispita.

Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, sletio u kanal te udario u betonski stup. Izvukao se s lakšim ozljedama i na licu mjesta je podvrgnut alkotestiranju. U Domu zdravlja su mu izvađeni uzorci krvi i urina zbog testiranja na droge.

Pročitajte više