Hrgovićeva borba postaje sunaslovna, otkazan glavni meč

Foto: Profimedia

FILIP HRGOVIĆ bori se 1. lipnja protiv Daniela Duboisa na priredbi koju su trebali predvoditi ruski boksači Dmitrij Bivol i Artur Beterbiev u meču za ujedinjenje svih titula u poluteškoj kategoriji. Ipak, Beterbiev se ozlijedio nešto manje od mjesec dana prije priredbe pa se naslovna borba neće održati.

Hrgovićeva borba postaje sunaslovna

To neće dovesti u pitanje održavanje priredbe u Rijadu, a prema trenutnim informacijama, status glavne borbe preuzet će Deontay Wilder i Zhilei Zhang. Hrgovićev meč s Duboisom tako bi trebao biti promoviran u status sunaslovne borbe.

Podsjetimo, moguće je da će se Hrgović i Dubois boriti za IBF-ovu teškašku titulu. Očekuje se da će ona ostati upražnjena nakon što Tyson Fury i Oleksandr Usik dogovore revanš poslije prvog meča 18. svibnja za ujedinjenje teškaških titula.

Samo dva tjedna kasnije IBF bi, tvrdi dobro upućeni novinar Dan Rafael, dobio novog prvaka u borbi između Hrgovića i Duboisa. Dubois je najjače ime Hrgovićeve karijere. Radi se o Britancu koji je prošle godine izazvao Usika u meču za pojase prvaka po organizacijama WBA, IBF, WBO i IBO pa izgubio u devetoj rundi.

Pročitajte više