LIGA PRVAKA

Ovo je Dinamo koji bi trebao krenuti u lov na senzaciju u Ligi prvaka

Foto: EPA

UOČI utakmice s Manchester Cityjem krenule su špekulacije o tome koji će sastav Bjelica izvesti na Etihad, a posljednje dvije Dinamove utakmice mogle bi biti dobar orijentir.

U posljednje dvije utakmice u HNL-u i Ligi prvaka, protiv Lokomotive i Atalante, Dinamo je izveo sastave u dvije formacije, 4-3-3 i 3-5-2, ali u te dvije momčadi bilo je čak 10 istih nogometaša. Slično se može očekivati i na Etihadu. 

Sve je jasno

Osim 11 igrača iz utakmice s Atalantom koji su oduševili i osigurali da budu razmatrani za Etihad, u izbor ulaze još Damian Kadzior i Mario Gavranović. Za ulogu trećeg igrača za ulazak s klupe konkuriraju Šitum, Atiemwen i Ivanušec.

Jedine probleme Dinamo ima na poziciji stopera. Dilaver i Theophile-Catherine su lakše ozlijeđeni i nije sigurno da će biti spremni za Etihad. Tu je Dino Perić koji je sjajno igrao ove sezone, dok sigurno na raspolaganju neće biti Marko Lešković koji je na operaciji.

Ne bi trebalo biti iznenađenja

Vrlo je vjerojatno, dakle, da će Dinamo ponoviti sastav koji je igrao protiv Atalante uz minimalne promjene u obrani, ako one budu nužne. 

Vjerojatni sastav: Livaković - Theophile-Catherine, Dilaver, Perić - Stojanović, Ademi, Moro, Olmo, Leovac - Petković, Oršić.

Pročitajte više