Ovo je utrka u kojoj ne morate trčati, a možete osvojiti nagrade

Foto: Press

SUPERSPORT ponovo traži najvećeg sportskog znalca, a tko će to biti ove godine doznat ćemo u novoj sezoni natjecanja pod nazivom SuperBonusi 2023.

SuperBonusi 2023. je serija natjecanja za SuperSport igrače u kojima se testira i nagrađuje njihovo sportsko znanje, a trenutačno je na rasporedu SuperMaraton vrijedan čak 50.000 eura!

SuperMaraton počinje u petak 21.4. i završava u nedjelju 14.5. u ponoć, a kako bi sudjelovali u ovoj utrci potrebno je imati otvoren SuperSport račun i svakodnevno igrati jedan listić iz ponude Sport ili Uživo s minimalnom uplatom od 2,70 €.

Svi sudionici koji izdrže do kraja SuperMaratona dijele 25.000 eura iz ukupnog nagradnog fonda. Preostalih 25.000 eura podijelit će 1500 najboljih 'trkača' prema broju bodova koje osvoje tijekom SuperMaratona. Svaki dobitni listić iz SuperMaratona nosi određene bodove, a broj bodova ovisi o ukupnom koeficijentu tog dobitnog listića.

Ako se kojim slučajem plasirate u TOP 50 igrača u ovom SuperMaratonu, dobivate ulaznicu za veliko SuperFinale koje će se održati u prosincu. To je posljednje natjecanje u kojem ćemo doznati tko su najveći sportski znalci u 2023. godini, a tri najbolja će podijeliti glavnu nagradu od 35.000 eura!

SuperSport već dugi niz godina organizira ovakva natjecanja i utrke za svoje igrače i uvijek su apsolutni hit jer nisu zahtjevna, jako su zabavna i dijele se atraktivne nagrade. Upravo zato jedva čekamo početak ovog SuperMaratona.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Pročitajte više