Ovo su ljudi koji će izraditi novi Dinamov Statut

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

GNK Dinamo oformio je radnu grupu za izradu novoga klupskog Statuta. Skupinu čini osam članova čiji će rad koordinirati Vladimir Gašparović. U sastavu radne grupe, uz Gašparovića, nalaze se i Ognjen Naglić, Zdravko Kačić, Saša Pavličić-Bekić, Goran Đulić, Zrinko Čustonja, Dragutin Nemec i Ivan Nauković. Radna grupa započet će s radom odmah u cilju izrade što boljeg klupskog Statuta.

Dinamo bez Izvršnog i Nadzornog odbora

Dinamo će, dok skupština ne izabere ostala tijela kluba, biti bez Izvršnog i Nadzornog odbora. Rezultat na zadnjoj skupštini, prije nego što su je mamićevci napustili i tako srušili kvorum, bio je 37:33 za aktualnog predsjednika Barišića i za očekivati je da će se do sljedeće skupštine glasovi odani Zdravku Mamiću, kriminalcu iz Međugorja, dodatno osipati.

Barišić sada može odugovlačiti sa sazivanjem skupštine dok ne učvrsti vlast nove uprave u Dinamu i pokuša prebaciti još nekog mamićevca na svoju stranu. Sljedeća redovna skupština Dinama je na rasporedu u prosincu, ali gotovo je sigurno da će se dotad sazvati nova izvanredna skupština.

Pročitajte više