Pakleni dvojac napušta PSG?

Foto: Guliver Image/Getty Images

PSG bi u nastavku sezone mogao ostati bez Javiera Pastorea i Angela di Marije.
 
Argentinski dvojac velika je želja milanskog Intera, a sportski direktor PSG-a Antero Henrique nije odbacio mogućnost njihove prodaje.
 
"Za mene je Di Marija čudesan igrač. Ne postoji igrač takvih osobina na njegovoj poziciji. Pastore već ima dugu povijest u klubu i po tome je jedinstven. Ova dvojica igrača su jako važni, ali u obzir moramo uzeti tri stvari, a to su interes kluba, igrače i tržište", poručio je Henrique.
 
I Pastore i Di Maria žele klub u kojem će imati veću ulogu nego u PSG-u. To im je posebno bitno jer se sljedeće godine održava Svjetsko prvenstvo pa većom minutažom u novom klubu žele sebi osigurati mjesto u avionu za Rusiju.
 

 
Di Maria je ove sezone odigrao 13 utakmica i postigao dva gola, uz četiri asistencije. Pastore je odigrao utakmicu manje, a postigao dva gola više. 
 
PSG je Di Mariju doveo prije dvije i pol godine za 63 milijuna eura iz Manchester Uniteda, a Pastore je u Parizu još od 2011. godine, kada ga je PSG platio Palermu 42 milijuna eura. 
 

 
Najbogatiji europski klub gazi prema naslovu prvaka u Francuskoj, a u osmini finala Lige prvaka igrat će protiv branitelja naslova Real Madrida.

Pročitajte više