PANIKA U REALU Ronaldo nakon slavlja nagovijestio odlazak, Ramos odmah reagirao

Twitter

NOGOMETAŠI Reala osvojili su Ligu prvaka treći put zaredom nakon što su u finalu u Kijevu slavili protiv Liverpoola s 3:1.

Pogotke su za Real dali Karim Benzema (51) i dvostruki strijelac Gareth Bale (64,84 ), dok je za Liverpool pogodio Sadio Mane (55) na dodavanje Dejana Lovrena. Za dva od tri gola Reala izravni krivac bio je tragičar utakmice, njemački vratar Loris Karius.

Cristiano Ronaldo protiv Liverpoola nije imao svoju večer, golove za Kraljeve zabili su neki drugi igrači, no Portugalac se svejedno upisao u povijest nogometa osvojivši svoj peti naslov prvaka Europe. Četiri ''kante'' ima s Realom, jednu s Unitedom. Za usporedbu, Ronaldo je osvojio isti broj Liga prvaka koliko imaju Barcelona, Bayern te Liverpool.

Nakon utakmica Portugalac je dao zbunjujući intervju, koji je zabrinuo navijače Reale. CR7 je u svojim izjavama dao naslutiti kako planira napustiti Madrid.

''Bilo je lijepo igrati u Realu. Kroz sljedećih nekoliko dana dat ću odgovore na sva pitanja navijačima koji su uvijek bili na moj strani. Budućnost sada zaista nije važna. Najprije se moram dobro odmoriti, a onda me čeka SP s reprezentacijom. Vidjet ćemo što će se dogoditi'', kazao je Ronaldo.

Kapetan Reala Sergio Ramos kasnije je komentirao izjave Ronalda i rekao je kako misli da je Portugalac govorio u prošlom vremenu isključivo u kontekstu protekle sezone.

''On je naš ključan igrač. Mislim da ne postoji bolje mjesto za njega od Madrida'', kazao je Ramos.

Pročitajte više