Regija

Partizan je na dnu: Beograd ne pamti da su navijači ovo napravili novom treneru

Screenshot (TV Partizan)

"PRVA utakmica i odmah ispisana povijest", piše srpski Mozzartsport o debiju Save Miloševića na klupi Partizana.

Legenda Partizana debitirala je u novom poslu porazom od Napretka (1:0), kluba koji od studenog nije nikoga pobijedio i koji je Partizan prije 20 dana na istom stadionu s bivšim trenerom Žarkom Lazetićem razbio s 4:0. 

Povijest je ispisana tako što su navijači Partizana već nakon 20 minuta skandirali Miloševiću da ode. Nekadašnjem napadaču je ovo prvi trenerski posao. Dosad je kao trener samo bio pomoćnik Branku Brnoviću u reprezentaciji Crne Gore. I to prije sedam godina. 

"Ne pamti se slučaj da je neki trener, pa još klupska legenda, dobio samo 20 minuta povjerenja i poslije toga skandiranje da ode s klupe. Nije Savo Milošević ni u igračkim danima bio u prevelikoj ljubavi s navijačima Partizana, a izgleda da će se gledanje preko nišana nastaviti i na njegovom novom poslu", smatra Mozzartsport.

Partizan je pao na četvrto mjesto, a ovako loš nije bio 13 godina. Da stvar bude gora za Miloševića i društvo, za dva dana ih čeka okršaj s trećeplasiranim Čukaričkim. Beogradski klub je i prvi put nakon 12 godina upisao četiri poraza u nizu u srpskom prvenstvu.

Navijači Miloševiću zamjeraju pogrešan izbor igrača i očajno vođenje utakmice. 

"Treba nam malo vremena za analiziranje. Dug i težak je put pred nama", rekao je Milošević, ali navijači se nadaju da će njegova karijera u Partizanu ovaj put biti puno kraća od one igračke kada je crno-bijeli dres nosio šest godina.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više