Paul Hughes - Engleski čovjek za sigurnost

DJEVOJKE, žene i čitave obitelji engleskih nogometaša, koje će za Capellovim zvijezdama stići u Južnoafričku Republiku, imat će na jugu Afrike svog anđela čuvara.

On se zove Paul Hughes i zapravo nije anđeo nego je čovjek, i to bivši engleski i europski prvak u tajlandskom boksu. Počeo je raditi u nogometu kao tjelohranitelj Beckamovih.

"Victoriju bih, dok je David igrao nogomet, uvijek pratio na utakmice na Old Traffordu. Ubrzo je posao počeo cvasti", rekao je Hughes za FourFourTwo.

Uskoro je poduzetni snagator pokrenuo vlastitu kompaniju pod imenom Benchmark. Njegovi ljudi rade danas na najzahtjevnijim sigurnosnim zadacima u nogometu. Nedavno je Hughes tako čak organizirao put bratu Diega Maradone u Nikaragvu, kamo je Maradona išao na poziv Ujedinjenih naroda.

Osim Beckhama, argentinskog izbornika odnosno nekoć najboljeg nogometaša svijeta, Hughesove će usluge početi koristiti mnoge žene i djevojke engleskih nogometnih reprezentativaca, poput Croucheove atraktivne pratilje Abigail Clancy.

"Imamo nekoliko klijenata među obiteljima engleskih nogometaša koje se spremaju na Svjetsko prvenstvo. Naši će tjelohranitelji putovati i ostajati s njima na svakom koraku, pri turističkim obilascima, kupnjama i sličnim stvarima koje već turisti rade. Klijenti će nam dati svoj itinerer i mi ćemo organizirati ostalo, vodeći brigu o svakome pojedinom detalju i osiguravajući prostor kojim se namjeravaju kretati", kaže Hughes te dodaje:

"Poanta je u sigurnosnim zonama. Dok ostajete u njima, bit ćete sigurni. Počnete li pustolovno vrludati uokolo, završit ćete u nevolji. Moja je poruka ženama nogometaša za Južnu Afriku jasna: ne idite u šoping u centar grada."

Pročitajte više