Pep se rugao Carragheru. Njegov odgovor emiratskom plaćeniku koji krši pravila je hit

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY ove sezone u Premiershipu nije dominantan kao što je bio u drugom dijelu prošle, kada je osvojio treći engleski naslov zaredom te trostruku krunu. Očekivalo se da Guardiolina momčad ove sezone opet uvjerljivo osvoji naslov te tako uspije ono što nije nitko; četiri puta zaredom bude prvak Engleske. No, remi (3:3) u derbiju protiv Tottenhama te pobjede Arsenala i Liverpoola dovoljne su mu za tek treće mjesto nakon 14 utakmica. Vodeći Arsenal mu s utakmicom više bježi šest bodova.

Guardiola odgovorio trojici bivših igrača i aktualnih komentatora

To su komentirali bivši igrači, a sada televizijski analitičari Jamie Carragher, Gary Neville i Micah Richards. Josep Guardiola im je odgovorio: "Pa, oni znaju kako je to teško. Točnije, nemoguće, jer se to nikada nije dogodilo. Neville to nije uspio iako je igrao za najjači Manchester United ikad, Micah Richards je u Cityju osvojio naslov, ali sigurno ne četiri puta zaredom. I onda Jamie Carragher. Komentira naše navodno posrtanje, a u dugom stažu u Liverpoolu nijednom nije uspio osvojiti englesku titulu."

Carragher jednom rečenicom poklopio Pepa

Pepov odgovor trojcu pundita je hit, ali nadmašio ga je Carragher, koji je ovako poklopio katalonskog karizmatika: "Mislim da bih imao barem jedan engleski naslov da je Liverpool u vlasništvu države te da je poslovao tako da je Premier liga protiv nas podigla 115 prijava. Samo da dodam: ja sam nakon utakmice s Tottenhamom hvalio Pepovu momčad."

Odgovor legende Liverpoola treneru Cityja je jasan: ne bi se mogao hvaliti s tri naslova zaredom da ti to ne plaćaju beskrajno bogati Ujedinjeni Arapski Emirati te da City bjesomučno ne krši pravila Premiershipa. Ovo je na Carrinom Twitteru pročitalo oko 2.5 milijuna ljudi.

Pročitajte više