Perez najavio izvanredni sastanak s Modrićem i Kroosom. Ancelotti je svoje rekao

Foto: Profimedia

REAL je u srijedu izborio još jedno finale Lige prvaka. Nakon lude završnice i pobjede nad Bayernom Kraljevi će za 15. titulu prvaka Europe igrati protiv Borussije Dortmund, a ta će utakmica možda biti posljednja u bijelom dresu za dva simbola najtrofejnijeg kluba u povijesti - Luku Modrića (38) i Tonija Kroosa (34). Modrić je s Realom osvojio pet Liga prvaka, Nijemac ima jednu titulu manje, a i dalje nije poznato hoće li dvojac ostati ili će na ljeto napustiti Madrid.

Marca piše da je sve spremno za što skoriji sastanak Modrića i Kroosa s gazdom kluba Florentinom Perezom oko eventualnog produljenja za još jednu sezonu. U ovo doba prošle godine bila je identična situacija, samo su tada i Modrić i Kroos dobili zadovoljavajuće ponude da ostanu u Madridu. Zasad takvih ponuda nema, no još ima dovoljno vremena. 

Perez najavio ključni sastanak

Kroos i Modrić nisu jedini igrači kojima ugovor istječe 30. lipnja. Lucas Vaszquez i Nacho također još ne znaju kakva će im biti budućnost, barem ne službeno (nagađa se da bi Vaszquez mogao ostati, a da bi Nacho mogao otići u MLS), a čelnici Reala pomno analiziraju sve moguće situacije. Marca piše kako će ključan biti sastanak s Perezom koji je i najavio prvi čovjek kluba, a na tom će sastanku Modrić i Kroos moći iznijeti svoje prijedloge.

Carlo Ancelotti i dalje vjeruje legendama kluba i jasno je poručio da bi obojica ostala da se njega pita. Kroos se još nije izjasnio oko svojih želja i namjera za budućnost, a Modrić je više puta objasnio kako bi rado volio u Madridu završiti karijeru. 

Pročitajte više