Perišić se oglasio nakon dramatičnog debija za Hajduk. Učinio je to bez riječi

Foto: Zvonimir Barišin/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35), jedan od najboljih hrvatskih nogometaša u povijesti, izazvao je delirij prije dva dana u 72. minuti polufinalne utakmice SuperSport Hrvatskog kupa, koju su na Poljudu igrali Hajduk i Dinamo.

Kada je bilo izvjesno da ulazi u igru, stadion je preplavila euforija, a njegov ulazak popraćen je ovacijama. Navijači Hajduka napokon su dočekali njegov povratak na teren dva i pol mjeseca poslije povratka u matični klub, koji je napustio kao 17-godišnjak, te 197 dana nakon njegove teške ozljede prednjeg križnog ligamenta. 

Nažalost za Perišića i Hajduk, Dinamo ih je pobijedio 1:0 i izbacio iz Kupa, ali navijačima Bilih ostaje utjeha da su konačno dočekali Perišića. Njegov nastup pratio se sa strepnjom jer još nije zaliječen nakon što je pretrpio jednu od najtežih ozljeda koja se može dogoditi nogometašima.

Nakon utakmice, čiji kraj su pokvarili Hajdukovi ultrasi upadom u teren te divljanjem po stadionu i gradu, Perišić je debi za seniore Hajduka obilježio na Instagramu. Učinio je to bez riječi. Oglasio se s tri fotografije, jednom sa zagrijavanje i dvjema nakon utakmice.

Pročitajte više