Petoligaš iz Knina: Na našoj grbavici je igrao momak od 11 milijuna. Oduševio nas je

Foto: Facebook

DINARA, županijski ligaš iz Knina, u sklopu proslave 110. obljetnice ugostio je juniore Hajduka. Domaćine je oduševio kapetan gostiju Luka Vušković (16), koji je nedavno dogovorenim transferom u Tottenham uz odštetu od 11 milijuna eura postao najskuplji nogometaš u povijesti Hajduka.

Dragan Miličević, predsjednik Dinare, na Facebooku je objavio post s objašnjenjem zašto: "Zamolio sam predsjednika Hajduka gospodina Lukšu Jakobušića da dozvoli Luki da nam da dres. Momak koji ima 16 godina, koji je najskuplji igrač Hajduka, momak koji je danas na našoj grbavici odigra 90 minuta, momak kojega je preko 100 djece zagrlilo pri izlasku sa terena, momak koji je naša vremena da se slika, da udijeli autograme, momak koji je pokazao našoj djeci da samo ovakav dres, ova požrtvovnost može jedino vuć do uspjeha. 

Na ovom terenu, kojega se generacije stide, kojeg želimo napravit dostojna našeg grada, našeg kluba, danas je momak od 16 godina učinio velikim. Ovaj teren, ovaj klub i naš Knin zaslužuju dostojan teren, i ja se nadam, da ćemo ga imat. A vama djeco, neka Luka bude primjer, da se i na ovom trenu, tako teškom, može igrat, pa makar ti noge vrijedile 11 milijuna. Hvala Luka, a djeco, prionite teškom radu, žrtvi, to je jedini i ispravan put. Dres Luke Vuškovića i kapetanska traka bit će uokvireni i stavljeni u klupske prostorije da budu inspiracija svakom dinarašu koji ikad zakorači nogom u klub."

Pročitajte više