Pijani Rooney upao na vjenčanje, zgrozio Englesku pa se ispričao

Foto: Getty Images/Guliver Image

WAYNE ROONEY opet se našao na udaru medija i engleskih navijača nakon što su mediji objavili fotografije koje otkrivaju da se napadač Manchester Uniteda do kasno u noć zabavljao na jednom vjenčanju u hotelu u kojem je odsjeo s reprezentacijom.

Nakon što je Engleska pobijedila Škotsku u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo, reprezentativci su dobili slobodan dan, a Rooney je odlučio proslaviti pobjedu u hotelskom baru gdje su ga zapazili gosti vjenčanja koje se održavalo u blizini.

Tabloid "The Sun" objavio je tvrdnje svjedoka da je Rooney bio pijan te da je cijeli prizor bio neugodan. S članovima Saveza pio je pivo i crno vino, a na sebi je imao engleski dres te ga je bilo lako uočiti. Svjedoci tvrde da je imao krvave oči, crno vino na usnama te da je pričao nerazumljivo. Na poziv uzvanika pridružio se vjenčanju i pozirao s gostima pred kamerama te nastavio piti.

"Nije izgledao najbolje kada je odlazio", kaže jedan od gostiju za "The Sun".



Nakon što su fanovi burno reagirali na Rooneyjevo ponašanje, on se odlučio javno ispričati. U priopćenju su njegovi zastupnici napisali:

"Wayneu je žao što su slike s navijačima izašle u javnost. Iako su cijela momčad i stručni stožer imali slobodan dan, Rooney priznaje da takve slike nisu primjerene za nekoga u njegovoj poziciji. Wayne se privatno sastao s izbornikom Southgateom i direktorom Saveza Danom Ashworthom i ponudio im bezrezervnu ispriku. Ispričava se i svim mladim fanovima koji su vidjeli te fotografije".

Savez je poručio da će preispitati svoju politiku prema slobodnom vremenu nogometaša dok su u sastavu reprezentacije.

Pročitajte više