Plakao na Instagramu jer ne igra u Barceloni pa ga Nou Camp izviždao

VRELA južnoamerička krv teče venama Artura Vidala. Taj nikada ne šuti, ponaša se onako kako se u datom trenutku osjeća i to je najbolje pokazao kad je nakon Barcelonine pobjede nad Tottenhamom u Ligi prvaka izrazio - nezadovoljstvo.

I to odmah nakon utakmice kad su svi bili sretni, jedino je Čileanac, ove sezone pristigao iz Bayerna, bio u svom filmu. Jer ne igra u prvoj postavi.

Valverde ga je ubacio posljednjih 15 minuta u igru protiv Intera u srijedu i pri ulasku su Vidala dočekali zvižduci s tribina.

Navijači Blaugrane za njegove ispade na Instagramu nemaju milosti, a očito ne žele razumjeti njegov nezgrapni karakter. Vidal je poznat kao tip koji voli izlaske i diskoteke, čak su jedno vrijeme čileanski mediji pisali kako se nerijetko zna potući u noćnom provodu.

Po pitanju igranja u Barceloni, tu tek nema pozitivnih vijesti za njega. Naš Ivan Rakitić je nezamjenjiv, baš kao i senator Sergio Busquets, dok treće mjesto u veznom redu okupira brazilsko otkriće Arthur.

Vidal, osvajač Serie A i Bundeslige, mora se zadovoljiti mrvicama. I šutjeti pred navijačima, ako ne želi ponovno roštiljanje zvižducima punog stadiona.
 

Pročitajte više