Ples Željinog trenera i komentar legende hit su dana u BiH

Foto: Screenshot YouTube

U UTAKMICI sa sedam golova Željezničar je pobjedom protiv gradskog rivala Sarajeva (5:2) preuzeo vrh bosanskohercegovačke lige. 

Najveći bh. derbi odigran je pred nešto više od 11 tisuća navijača, a počeo je pogotkom Sarajeva već u 50. sekundi. Hebibović je šokirao 10 tisuća domaćih navijača koji su pomislili da bi se mogao ponoviti posljednji derbi u kojem je Sarajevo prošle sezone na putu do dvostruke krune protutnjalo Grbavicom s 3:0.

Međutim, ubrzo je Krpić, bivši napadač Sarajeva i Dinama, izjednačio, a zatim i preokrenuo rezultat. Do kraja prvog dijela Sipović je autogolom vratio Sarajevo u igru.

U drugom poluvremenu na travnjaku Grbavice postojala je samo jedna momčad. Prvo je Bojo vratio vodstvo domaćima, Sadiković je zabio za 4:2, a u sudačkoj nadoknadi Alispahić, još jedan bivši igrač Sarajeva, pogodio je za najuvjerljiviju pobjedu Željezničara u derbijima u posljednjih 15 godina. 

Posebno je sretan nakon petog gola bio Amar Osim, trener Želje i sin velikog Ivice Osima. Osim mlađi je nakon Alispahićevog gola zaplesao, a taj je prizor oduševio navijače Željezničara.

No što tek reći na komentar legendarnog Nikole Nikića. Legenda Željezničara iz osamdesetih i jedan od najosebujnijih i najduhovitijih nogometaša ikad rođenih u svom je stilu objasnio što njemu znači petarda Želje.

''Najomraženija ocjena u školi mi je bila PETICA jer je nikada nisam dobio, a od subote stalno mi je pred očima i sve mi je omiljenija'', napisao je Nikola na svom Facebooku, a taj je komentar postao hit dana u BiH.

Bilo bi dobro da oni mlađi, koji možda ne znaju tko je Nikola Nikić, pogledaju bilo koji njegov intervju na YouTubeu. Uživat će. Ovaj je vjerojatno najbolji.

Pročitajte više