"Pleši, Messi, jebote!" orilo se s tribina. On je na to kopao nos

Screenshot: Twitter

ARGENTINA je u prijateljskoj utakmici na stadionu Monumental u Buenos Airesu pobijedila Panamu 2:0 golovima Thiaga Almade u 78. i Lionela Messija u 89. minuti. Utakmica je zapravo bila velika fešta svjetskih prvaka, prvi njihov meč i k tome na domaćem terenu nakon trijumfa u Kataru prije tri mjeseca. Da proslava završi bajkovito, pobrinuo se nacionalni heroj.

Nakon što je u zadnjih godinu i pol Argentinu konačno odveo do južnoameričkog i svjetskog naslova, Lionel Messi (35) je slavljeničku utakmicu zaključio majstorskom i povijesnom golčinom. Minutu prije kraja je iz slobodnjaka ljevicom s oko 20 metara prebacio živi zid s osam suparnika te pogodio desni kut. Messi je tako u 173. nastupu za Argentinu postigao 99. gol. Za Barcelonu je zabio 672, a za PSG 29 puta, tako da mu je ovo 800. gol u 1039. nastupu u profesionalnoj karijeri. 

Samo jedan nije plesao

No tulum je tek počinjao kako se utakmica bližila kraju. Svi osvajači svjetskog naslova okupili su se na centru, gdje su im uručene replike trofeja, a igrači na travnjaku i gledatelji na terenu pjevali su i plesali uz nastup argentinskih glazbenih zvijezda. Točnije, plesali su svi osim jednog.

Messi je bio nasmijan i sretan, ali bilo je očito i da jedini ne pleše. Naravno da su tribine to primijetile te je s njih krenulo skandiranje "Messi, je*ote, pleši!" Argentinsko božanstvo prvo se na to smijalo, ali je odbijalo plesati iako je zahtjev navijača bio sve glasniji.

"Ovo je noćna mora za introverta"

Ubrzo se Messi prestao smijati i počeo kopati nos dok su mu deseci tisuća fanova urlali da pleše, što je, naravno, postalo viralno. "Ovo je noćna mora za introverta, a Messi je svakako idealan primjer za takvu osobu", jedan je od komentara na ovu situaciju na društvenim mrežama. 

Pročitajte više