Pochettino: Kane može u Real, nema problema, ali samo pod jednim uvjetom

Foto: Guliver Image/Getty Images

NIJE tajna da je nevjerojatni napadač Tottenhama Harry Kane tiha patnja predsjednika Reala Florentina Pereza.
 
Mjesecima već čitamo o potencijalnom transferu Kanea u Madrid, no slavni londonski klub više puta je jasno objavio kako ne namjerava prodati svog napadača osim ako on sam ne bude na tome inzistirao poput Balea i Modrića, koji su također iz Tottenhama bili otišli u Real.
 
Kako su glasine o prelasku Kanea na Bernabeu sve glasnije, po tom se pitanju oglasio i trener Spursa Mauricio Pochettino.
 
"Kao odgovorna osoba u Tottenhamu reći ću da Kanea ne želimo prodati. Harry će ostati ovdje i to mora svima biti jasno'', kazao je Pochettino za El Chiringuito, pa dodao da je transfer moguć jedino pod jednim uvjetom:
 
"Ipak, bude li Kane inzistirao na odlasku, kao što se dogodilo s Modrićem ili Baleom, onda je to posve druga priča. No to se nije dogodilo. Vjerujem da će Kane ostati ovdje godinama i da će donijeti Tottenhamu još puno golova, pobjeda i naslov prvaka. To je ono što mi želimo.''
 
Kane s Tottenhamom ima ugovor do ljeta 2022. godine, a u slučaju transfera njegova cijena bi mogla probiti cifru od 200 milijuna eura.
 
Ove sezone Kane briljira, igra u životnoj formi i u Premiershipu je postigao 18 pogodaka u 20 odigranih utakmica.
 

Pročitajte više