LIGA NACIJA

Pogledajte golove kojima je Hrvatska došla do prve pobjede u ovoj sezoni Lige nacija

Screenshot: Twitter

HRVATSKA je u trećem kolu Lige nacija stigla do prvih bodova nakon što je s 2:1 pobijedila Švedsku na Maksimiru i barem zakratko u drugi plan gurnula poraze od Francuske i Portugala.

Golove za Hrvatsku zabili su Nikola Vlašić i ozljeđeni Andrej Kramarić koji je ušao s klupe i zabio gol za pobjedu protiv Šveđana koji su se nametnuli u drugom dijelu.

Lijepi golovi Hrvatske

Hrvatska je povela u 32. minuti golom Nikole Vlašića poslije vrhunske akcije. Kapetan Modrić je presjekao jedan napad Švedske po lijevoj strani, otvorio Ivana Perišića koji je nakon prodora ubacio loptu u šesnaesterac, gdje je Josip Brekalo namjestio šansu Nikoli Vlašiću. Sjajni Vlašić pogodio je dolje lijevo u Olsenovu mrežu za vodstvo Hrvatske.

Andrej Kramarić koji je ušao u 75. minuti zabio je za pobjedu poslije asistencije Ivana Perišića. Raspoloženi Perišić nadmudrio je Pontusa Janssona koji je loše reagirao nakon sjajne duge lopte Duje Ćalete-Cara. Primio je Perišić loptu i gurnuo je s lijeve na desnu stranu, gdje je usamljen ostao Kramarić koji to zabija u mrežu za 2:1.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOLOVE HRVATSKE
 

Pročitajte više