LIGA PRVAKA

Pogledajte kako je veznjak Bayerna udaren laktom. Krvav je napustio teren

Foto: Profimedia

BAYERN je sinoć šokantno izgubio od Villarreala rezultatom 1:0 u prvom međusobnom susretu četvrtfinala Lige prvaka. Minhenski klub po svemu viđenom mogao je doživjeti i uvjerljiviji poraz. S ovakvim će ishodom itekako imati priliku vratiti se i izboriti plasman u nastavak natjecanja, kao što su to učinili nakon remija s Red Bull Salzburgom u osmini finala, a koji su potom pobijedili sa 7:1.

Kao da poraz njegove momčadi nije bio dovoljan, veznjak Bayerna Leon Goretzka na samome kraju utakmice pretrpio je težak udarac laktom u glavu. Prilikom napada na gol Villarreala, stoper španjolskog sastava Pau Torres laktom je udario njemačkog reprezentativca.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE TORRES LAKTOM UDARIO GORETZKU

Goretzkino lice bilo je poprilično krvavo, no ustao je te napustio travnjak bez ozbiljnije ozljede. Trener Bayerna Julian Nagelsmann nakon utakmice kazao je kako Goretzka ima manju posjekotinu te plavu oteklinu. "Bio je to brutalan udarac laktom, ali nisam 100 posto siguran je li penal. Goretzka je dolazio s leđa, Torres izbio loptu glavom te ga udario laktom u lice", rekao je Nagelsmann.

Vjeruje da udarac nije bio namjeran

Nagelsmann je dodao kako vjeruje da udarac laktom nije bio namjeran jer Torrres nije mogao ni vidjeti Goretzku. "Mislim da se nitko ne bi mogao žaliti da je bio kazneni udarac. Ali sada ne žalim što nije dosuđen. Za mene to nije kristalno čist penal", zaključio je trener Bavaraca.

Pročitajte više