Zvezda - Gent 2:1

Pogledajte kako je vratar iz Knina spasio Zvezdu u 94. minuti, komentator urlao

Screenshot (Youtube)

CRVENA ZVEZDA pobijedila je Gent (2:1) na beogradskoj Marakani i napravila velika korak prema prolasku skupine Europa lige.

Junak srpskog prvaka je Milan Borjan, vratar rodom iz Knina. Igrala se 94. minuta, gosti su krenuli u jedan od posljednjih napada i lopta je nakon ubačaja s desne strane završila na drugoj vratnici gdje ju je dočekao usamljeni Roman Jaremčuk. Glavom je pucao, a njegov udarac je sjajno obranio Borjan.

"Brani Borjan, brani Borjan 100-postotnu priliku u 94. minut, brani Borjan, sjajni Milan Borjan opet spašava Crvenu zvezdu", urlao je komentator RTS-a.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SJAJNU OBRANU BORJANA.

Borjan: Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini

Nedavno je objavljena fotografija Borjana kako peče rakiju s prijateljem Nenadom Filipovićem u majici s natpisom Srpska Krajina. Ranije je u intervjuima ispravljao novinare kad bi mu spomenuli da je rođen u Hrvatskoj.

"Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina."

U Zvezdi je od 2017. godine i jedan je od najzaslužnijih za europske uspjehe beogradskog kluba posljednjih godina. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više