Pogledajte kako se Barcini glumci valjaju po travi i žicaju faul

Foto: Screenshot

BARCELONU se često naziva "Uefalona" ili "Refalona" s obzirom na puno, u najmanju ruku jako sumnjivih, sudačkih odluka u njihovu korist.

Iako im se kroz povijesti svašta sudilo, odnosno nije sudilo protiv Chelseaja, jučer u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Stamford Bridgeu (1:1) nije bilo sudačkih gafova.

A moglo je, da je Cuneyt Cakir "popušio" očajnu glumu Luisa Suareza i Jordija Albe. No, čak ni on, sudac koji je režirao senzacionalnu Barcinu pobjedu protiv PSG-a 6:1 prošle sezone, nije mogao nasjesti na sramotno valjanje Barcinih igrača po travnjaku.

Sredinom drugog poluvremena Suarez i Alba su simultano pali na teren, držeći se s bolnim grimasama za nogu. Valjali su se Barcini igrači i onda istovremeno digli glavu gledajući prema sucu u nadi da će vidjeti kakvu neizmjernu bol proživljavaju, no Cakir ih nije doživio.

Suarez je nekoliko minuta kasnije pošto-poto odlučio iznuditi nešto pa je u duelu s Victorom Mosesom u 76. minuti teatralno pao. Ne bi ni ti bio problem da Suarez nije samo sebe udario po nozi i nakon toga bijesno otrčao do linijskog suca i objašnjavao mu da mu je život bio u opasnosti.

Ni to Cakir, a ni njegovi pomoćnici, nasreću, nisu uvažili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.